'Bar numbers don't show up...'

Messages in this thread

Bar numbers don't show up... - André van Haren, 07 Mar 02:21PM
     Re: Bar numbers don't show up... - Laurence Payne, 07 Mar 03:47PM
         Re: Bar numbers don't show up... - André van Haren, 08 Mar 06:23AM
             Re: Bar numbers don't show up... - André van Haren, 08 Mar 07:21AM
                 Re: Bar numbers don't show up... - Laurence Payne, 08 Mar 10:58AM
                     Re: Bar numbers don't show up... - Adrian Drover, 08 Mar 01:00PM

Bar numbers don't show up...
Posted by André van Haren - 07 Mar 02:21PM
Not sure what happened, but suddenly the bar numbers in the score I am working on are not showing any longer. As far I can see everything should work normally.

Here are some pages of the score.

--
Sibelius 8.3
Sibelius 7.5.1- Logic X
www.andrevanharen.com
iMac (27-inch, Mid 2010)
2,8 GHz Intel Core i5
16 GB 1333 MHz DDR3
EWQLSO Gold - EWQLSC - Stormdrum 2
Attachment Bar number problem.sib (289K)

Back to top | All threads
 
Re: Bar numbers don't show up...
Posted by Laurence Payne - 07 Mar 03:47PM (edited 07 Mar 03:58PM)
Just for once, this isn't about a broken repeat structure! I can get them back by messing around in the Engraving Rules/Bar Numbers page.

But the style and positioning is rather odd too. Have you another sib file from this project (with acceptable bar number display) from which you could Export a House Style to be Imported to this score?

Back to top | All threads
 
Re: Bar numbers don't show up...
Posted by André van Haren - 08 Mar 06:23AM
> Just for once, this isn't about a broken repeat structure! I can get them back by messing around in the Engraving Rules/Bar Numbers page.

I did't say there was a repeat structure problem, Laurence. (and breath...)

I looked of course in the engraving rules and the usual places, but could not get it fixed, that is why I posted the question here.

> But the style and positioning is rather odd too. Have you another sib file from this project (with acceptable bar number display) from which you could Export a House Style to be Imported to this score?

No, this is the only version I have, I don't keep copies or extra versions, that gave me only headaches in the past. I will see if I can find a solution. Thanks for looking into it.


--
Sibelius 8.3
Sibelius 7.5.1- Logic X
www.andrevanharen.com
iMac (27-inch, Mid 2010)
2,8 GHz Intel Core i5
16 GB 1333 MHz DDR3
EWQLSO Gold - EWQLSC - Stormdrum 2

Back to top | All threads
 
Re: Bar numbers don't show up...
Posted by André van Haren - 08 Mar 07:21AM
The numbers are back again, no idea why, but at least the problem is solved.

--
Sibelius 8.3
Sibelius 7.5.1- Logic X
www.andrevanharen.com
iMac (27-inch, Mid 2010)
2,8 GHz Intel Core i5
16 GB 1333 MHz DDR3
EWQLSO Gold - EWQLSC - Stormdrum 2

Back to top | All threads
 
Re: Bar numbers don't show up...
Posted by Laurence Payne - 08 Mar 10:58AM
No, you didn't suggest this was about the repeat structure. But disappearing bar numbers ARE so consistently caused that way that we tend to start typing 'it's because the repeat structure is broken' before even looking at the score!

You almost certainly DO have some earlier versions, saved automatically in your Backup Scores folder, from which a 'good' House Style could have been exported. But you say the problem has gone away? Good!

Back to top | All threads
 
Re: Bar numbers don't show up...
Posted by Adrian Drover - 08 Mar 01:00PM
When I opened the file, the bar numbers are showing in all of the parts, but not the score. I don't see the bar number change in the score at the q=120 either.

Back to top | All threads
 

Quick reply

To add a reply to the end of this thread, type it below, then click Reply.

(.sib, .png and .jpg only)

Messages in this thread

Bar numbers don't show up... - André van Haren, 07 Mar 02:21PM
     Re: Bar numbers don't show up... - Laurence Payne, 07 Mar 03:47PM
         Re: Bar numbers don't show up... - André van Haren, 08 Mar 06:23AM
             Re: Bar numbers don't show up... - André van Haren, 08 Mar 07:21AM
                 Re: Bar numbers don't show up... - Laurence Payne, 08 Mar 10:58AM
                     Re: Bar numbers don't show up... - Adrian Drover, 08 Mar 01:00PM