'Playback Transport not working'

Messages in this thread

Playback Transport not working - Kanon, 28 Dec 07:40PM
     Re: Playback Transport not working - Robin Walker, 28 Dec 07:55PM
         Re: Playback Transport not working - Kanon, 29 Dec 11:45AM
             Re: Playback Transport not working - Kanon, 29 Dec 11:45AM
                 Re: Playback Transport not working - Kanon, 29 Dec 02:50PM

Playback Transport not working
Posted by Kanon - 28 Dec 07:40PM
Have recently had a growing problem which is now at catastrophic levels - playback starting, stopping, rewinding, playing very fast seemingly at random.

I reinstalled Sibelius thinking it may be a bug but no difference. DAWs etc are all working correctly.
Any suggestions would be much appreciated.

Kanon

Back to top | All threads
 
Re: Playback Transport not working
Posted by Robin Walker - 28 Dec 07:55PM
Please attach screen-shots of the following Sibelius dialogue windows:
1. Playback Devices:
2. Audio Engine Options.

--
Sibelius 8.7.2/7.5.1/7.1.3/6.2/5.2.5, PhotoScore Ult 8.8.2, Dolet 6.6 for Sibelius, Windows 10 64-bit 16GB. Desktop, and Microsoft Surface Book.

Back to top | All threads
 
Re: Playback Transport not working
Posted by Kanon - 29 Dec 11:45AM
Thanks for your response Robin.
Screenshots attached - only seem to be able to attach one at a time.
Second one follows.

other points: on transport panel play and rewind try to go at same time.
have swapped computer keyboards as well just to check but no difference.
Attachment Screenshot (3).png (378K)

Back to top | All threads
 
Re: Playback Transport not working
Posted by Kanon - 29 Dec 11:45AM
second screenshot
Attachment Screenshot (4).png (405K)

Back to top | All threads
 
Re: Playback Transport not working
Posted by Kanon - 29 Dec 02:50PM
Problem solved - input devices were conflicting

Back to top | All threads
 

Quick reply

To add a reply to the end of this thread, type it below, then click Reply.

(.sib, .png and .jpg only)

Messages in this thread

Playback Transport not working - Kanon, 28 Dec 07:40PM
     Re: Playback Transport not working - Robin Walker, 28 Dec 07:55PM
         Re: Playback Transport not working - Kanon, 29 Dec 11:45AM
             Re: Playback Transport not working - Kanon, 29 Dec 11:45AM
                 Re: Playback Transport not working - Kanon, 29 Dec 02:50PM